“Minu Kogemused Looja-Vaimuna Universumis”

26,00 

Kristiina Raie on suurte kogemustega Vaimne Meisterõpetaja, selgeltnägija, koolitaja ning  värskelt ilmunud raamatu “Minu kogemused Looja-Vaimuna universumis” autor. 

 

Katkend Kristiina Raie sissejuhatusest raamatule:

Kogu antud materjal on pärit minu Vaimu teadvusest ja ma püüan selle materjali tuua teieni võimalikult selgelt inimkeeles. Sõnade kaudu on tohutu väljakutse edasi anda teiste reaalsuste eksistentsiaalset vormi, kuna väljendite valik on väga piiratud.

Suurim väljakutse on edastada tõde universumist surutuna inimkeele vormi. Inimeste keeles lihtsalt ei ole väljendeid, mis aitaksid kirjeldada energiaruumi, mis erineb täiesti meie maailmast.
Ma soovitan seda materjali lugeda TUNDE tasandil – vähe analüüsida ja palju tunnetada.

Proovige minna kirjeldatud maailma sisse ja kogeda ennast selles maailmas – millised tunded ja seisundid teie sees tekivad, kui olete koos minuga (selles kontekstis mina kui Vaim) liikumas universumi ruumis oma tunde tasandil.

Tekstis sisalduv info võib aktiveerida teie mälu ja teadlikkust iseendast. Soovi korral pange kirja need meenutused iseendast. Teie mälu iseendast võib kild killu haaval taastuda ja teisse tekib teadmine, kes te olete läbi aegade olnud, kes olete praegu ja mis teie ümber toimub. Mõnega teist olen ma vähem või rohkem koos loonud ja erinevaid kogemusi kogenud.

Miks ma üleüldse seda materjali teieni toon? On aeg meenutada endale, kes me tõeliselt oleme. Mida annab see teadlikkus iseendast? Taastatud mälu aktiveerib kehas kogu inimese võimete potentsiaali – inimene muutub teadlikuks Loojaks selle tähenduse kõrgeimas mõttes.