Viirus ja tervis. Küsimustele vastab Kristiina Raie

Mis praegu suures plaanis toimub?

Me oleme kõik vaimsed olendid siin kehades ja meil on kõigil võimalik tunnetada oma tõelisi vajadusi ja soove, et järgida oma suuremat plaani. Praegu on käes just selline aeg, kus tuleks tugineda oma sisetundele. Vana platvorm ja maa kohal olev energiavõre on maas, ei toimi enam, endine ühisteadvus, mis hoidis koos meie inimühiskonda, nagu raadiosagedus, see on maas, sest oleme suurtes energiamuutustes. Meie planeet asetseb teises kohas oma süsteemidega. Maal eksisteerivad väga tugevad ultraenergiad. Lihtsalt kosmilises plaanis üks aeg saab ümber. Ühed liigid kohanevad, teised liigid surevad välja.

Milliseks inimene muutub?

Ta muutub lõppkokkuvõttes tugevamaks. Meie praegused kehad muutuvad tugevamaks, ühisteadvuse poolt loodud mõjutustele vähem vastuvõtlikumaks. Inimeses avaldub rohkem looja teadvus. Inimene on vanast süsteemist väljumas, vana süsteem teda enam kontrollida ei saa ja inimene tunneb justkui suuremat vabadust. Praegu on väga suured võimalused, et ennast ümber häälestada, rasketest haigustest vabaneda, on võimalik vabaneda suguvõsa mustritest, tõusta uuele tasandile.

Võimalused arenguks on tohutu suured praegu, võimalus võtta vastu uus häälestus enda kehas. Vana süsteem enam ei toimi ja ta proovib praegu nii ellu jääda, et püüab kohanduda uue süsteemiga – inimkond on sellele süsteemile väga oluline. Selleks, et vana süsteem saaks üldse siia maa peale jääda, ta kohandub ja võtab kasutusele uusi süsteeme inimeste tähelepanu köitmiseks. Vägisi ei saa enam inimestega midagi teha (vähemalt mitte pikka aega), inimeste teadvus on selleks juba liiga palju arenenud. Aga inimeste tähelepanu saab tõmmata ja hoida. See mida kogeme praegu, see on alles algus, kuidas inimeste tähelepanu hakatakse köitma ja hoidma. Aga lõpuni pole enam võimalik inimesi kontrollida. Olenevalt sellest, milline on inimese teadvus, olenevalt sellest saab inimest veel mõjutada.

Praegu toimuv ei ole ohtlik inimkonnale – inimliik säilib

Suures plaanis peaksime olema hästi avatud ja julged praegu. Sisemine häälestus peaks olema avatud ja julge, et keha saaks vastu võtta uue kosmilise kiirguse. Et muteerumine, ümberhäälestumine saaks toimuda parimal võimalikul viisil. Tegelema peaks hästi oma keha ja närvisüsteemiga, sest niigi on närvisüsteemil suur koormus, seda kinnitavad väga paljud imelikud kõikumised, nägemused. Vana kuppel on maas ja on avanenud uued portaalid. Nagu oleks riigipiirid avanenud. Uus häälestus tekitab ka mõnes natuke stressi – kuidas uuega toime tulla?

Kuidas tulla toime emotsioonide kõikumisega?

Meil on väga vaja õppida, kuidas hoida oma keha, mõistust ja vaimu. Me peame tegelema oma keha ja mõistuse häälestusega. Keha läheb pingesse, kui tema põhivajadused ei ole kaetud. Näiteks inimene on nii ellujäämisrežiimis, et võitle või põgene hääletus on kehas valdav. Kuula keha signaale. Pane keha liikuma, lõdvestu. Mõistuse tasand on eriti praegu löögi all. Mõtteid tuleb osata kinni panna. Mõtetest tuleb osata oma energia välja võtta. Tavateadvusele tuleb anda puhkust. Mõistuse tasandil peab olema aeg-ajalt täielik vaikuse ruum. Minge jalutage, tegutsege aias.

Kuidas lõdvestuda, oma energia tagasi tõmmata – need on tehnikad, mida õpetame ka methodraie töötubades.

Kui inimene on shoki äärel, tuleb minna välja jalutama, minna duši alla, ujuma.

1. Toetu oma sisetundele

2. Tegele oma häälestamisega uuele, enda tervendamisega – Olen püsivalt terve ja puutumatu endast madalamate energiate suhtes.

3. Tegele oma keha ja närvisüsteemiga

4. Hoia oma mõistusetasand aeg-ajalt tühjana – pane oma mõtted kinni, tõmba mõtetest oma energia välja – jaluta väljas, tööta aias

Mis aitaks juba loodud methodraie praktikatest? Meil on erinevaid praktikaid – Keha terveks häälestamine, Jaatamine, Rahapraktika ja me loome neid pidevalt ka juurde. Methodraie YouTube kanalilt leiab mitmeid tasuta praktikaid ning iseseisvaks praktiseerimiseks on loodud stuudiopraktikad.

Vaata videot ja kuula Kristiina Raie vastuseid inimeste poolt esitatud küsimustele – kas viirus ja 5G on omavahel seotud?, kas sularaha jääb käibele?, kas majandus ja aktsiaturud taastuvad? Millal piirid avanevad? ja paljudele teistele meid huvitavatele aktuaalsetele küsimustele.

Jaga:

Facebook
LinkedIn
Email
Print