Kristiina Raie uusaastatervitus

Tervitan teid kallid sõbrad ja kaasloojad.

Me tuleme siia maailma teadlikult looma ja kogema ennast – kôrgemat mina (Vaimu) – OMA LOODU KESKEL. Sisemine loomine on ALATI VABA. Sisemist loomist ei saa keegi piirata. Ja sisemine loomine loob reaalsust meie ümber. Kui mina võrdlen inimeste seisundit praegu ja môned aastad tagasi, siis ei olegi erilist muutust märgata – massi jälgides. Kui inimene on harjunud muret tundma ja kannatust kogema, siis ta leiab alati põhjuse õnnetu olemiseks.

Ma tunnen südamest kaasa nendele, kelle elu on praegused piirangud drastiliselt môjutanud – ma mõistan, et meie ümber on väljakutsed.

Ma soovin, et inimesed suudaks ja oskaks – enda energiat hoida, luua rahu seisundit enda mõistuse tasandil, toetuda oma sisemisele tundele ja kogeda TÕDE – REAALSUST enda ümber.

Praegusel ajal on eluliselt oluline osata SÜGAVUTI LÕDVESTUDA enda sees. On inimesi, kes raske haiguse tagajärjel kooma seisundis tervenesid täielikult. Kooma seisundis keha lõdvestus sügavuti ja keha tasandil toimus ÜMBERHÄÄLESTUS – keha sai võimaluse ennast tervendada. Kui me oleme lõdvestunud keha ja meele tasandil TÄIELIKULT, siis meie kõrgem Mina (Vaimenergia – Vaimu jõud) saab laskuda keha ja meele tasandile ja luua inimese tasandil vajalikku korda – ühendada inimene oma Kõrgema Plaaniga. Lõdvestunud keha ja meel laadivad endasse vajalikku informatsiooni kõrgematelt tasanditelt.

Inimliigi tasandil toimub praegu ümberhäälestumine ja ellujäämine uues energias.

Kui inimese tasandilt liikuda välja – kõrgemale tasandile, siis saab selgeks, et Maa on praegu eriliselt tundlikus seisundis ja ta ei kannata madalaid vibratsioone suuremas koguses. Kõrgemalt poolt tuli käsk meie maailma valitsejatele, et koheselt tuleb vähendada müra maa keskkonnas, siis suudab planeedi keskkond jääda stabiilseks ja ei aktiveeru suuremad protsessid (sh. vulkaanid), mis hävitaksid suurema osa meie – inimeste maailma keskkonnast.

Praeguseks on müra tase maailmas alanenud ja maa on suutnud stabiilseks jääda. Kaua see üleminek kestab – seda hetkel täpselt ei tea. Varivalitsus ootab uusi juhtnööre kõrgemalt poolt ja samal ajal püüab kuidagi valitseda inimkonda. Inimestele lubatakse nö uues maailmas head ja paremat:).

Tõde on see, et inimkond loob ise enda reaalsuse VASTAVALT ENDA TEADLIKKUSELE.

Tegelikult on praegusel inimliigil eriliselt hästi läinud. Olles kuristiku servas ja samas veel nii kindlalt maas – on inimestel veel võimalus Maaga koos muutus läbi teha, säilida ja teadlikumalt edasi liikuda.

Soovin meile – inimestele – palju KERGUST JA ÕNNETUNNET meele tasandile.

Anname vabaks kõik, mis on raske ja ei teeni enam meie olemust!

Oleme avatud muutustele! Oleme avatud ja võtame vastu kõik, mis teenib meie kõrgemat tasandit – loob meid inimestena LOOJATEKS.

Olgu nii!

Armastusega,

Kristiina Raie

Jaga:

Facebook
LinkedIn
Email
Print